Feb
20
2011

Как да коментирам и оценявам в slides.bg?

За да можеш да коментираш и оценяваш потребителските файлове в сайта трябва да си регистриран в нашата система. Ако все още не си го направил, можеш да го сториш чрез нашата форма за регистрация. Ако имаш акаунт във Facebook всичко може да стане още по-бързо.

Оценките и коментарите се намират непосредствено под нашият плеър, който визуализира документите.
Ако искаш да оцениш даден документ е достатъчно да натиснеш избрания от теб брой звездички в нашата рейтинг система както е показано на картинката отдолу.

Гласът ти автоматично ще бъде записан. Той не подлежи на промяна.

Освен самите документи, потребителите на SLIDES.BG имат възможност да оценяват и коментират. За целта при преминаването на курсора на мишката върху даден коментар, в него се показват 2 икони за оценка – една за положителен глас и една за отрицателен глас. Достатъчно е да кликнеш веднъж върху избраната “ръчичка”.

За да коментираш трябва да кликнеш върху иконката за коментари под нашия плеър, както е показано на следващата картинка.

Веднага след това ще се появи нашата форма за коментиране. Достатъчно е да въведеш своя коментар и да кликнеш върху бутона “Коментирай”.

Можеш да отговориш на вече коментирал потребител. За целта когато показалеца на мишката е над коментара ще се появи поле “Отговори”. Избирайки го отново ще се появи нашата форма за коментари и така можеш да добавиш своя коментар.

Има 3 нива на коментари, с които по-лесно се различават различните диалози, които могат да се оформят между потребителите.

За автора: Любомир Стоянов

Любомир Стоянов е един от основателите на slides.bg . Тази година завършва ОКС бакалавър специалност Мехатроника в Технически университет- София. Интересува се от спорт, уеб и IT, всякакви технологични и не толкова технологични джаджи, коли и разбира се красиви жени.

Твоя коментар

Трябва да си логнат за да коментираш.