May
10
2012

Страхотни събития идните дни

enterprenour

Днес освен, че ще сме на конференцията за управители и мениджъри – CEO conference организирана от нашите приятели от Web and Events до края на седмицата предстоят страхотни събития!

TedxSofia

Първото от тях е TedxSofia (TEDxYouth в по-ранните издания), което ще се проведе на 12 май в аулата на УАСГ. Едва ли сред вас има някой, който да не е чувал за прочутите TED лекции. Събитието в София е независимо организирано и събира хора искащи промяна. Повече инфромация можете да намерите в страницата на събитието тук: TedxSofia.


Grow

Второто е финала на предрприемаческото състезание 3Challenge – Grow. От стигналите до финала 3 отбора ще бъде избран този, който е показал най-добро развитие, намерил е нови клиенти, успял е да се развие по най-добрия начин.

Гост-лектори ще ни бъдат едни от най-успелите и интересни хора в България: Петър Горялов – професионален коуч и съосновател на DreamersDo, Любен Белов – съосновател на Нет Инфо и LAUNCHub
Боян Бенев – най-добър млад предприемач за 2007 от британското списание “Start Your Business Magazine”. Покана за събитието можете да вземете от тук: 3challenge Grow 2012.


StartupWeekend

Следващо готино събитие е StartupWeekend – отново насочено към млади предприемачи. На него ще бъде доказано, че ти трябват по-малко от 54 часа за да успееш да структурираш своята идея, екип и да намериш потенциалните клиенти. Повече за събитието на страничката му в Slides.bg: StartupWeekend.С това обаче не се приключва с яките събития!

Idea

На 20-ти май в аулата на СУ ще се проведе Idea – първото събитие от новия сезон на 3Challenge. Там 18 отбора предприемачи ще представят своите проекти в рамките на по 2 минути пред журито и публиката, ще има много игри и работилници, среща с предприемачи и лекции за стартиране на бизнес. Събитието е безплатно, а поканите могат да се вземат от тук: 3Challenge – Idea.

Подобни статии

За автора: Любомир Стоянов

Любомир Стоянов е един от основателите на slides.bg . Тази година завършва ОКС бакалавър специалност Мехатроника в Технически университет- София. Интересува се от спорт, уеб и IT, всякакви технологични и не толкова технологични джаджи, коли и разбира се красиви жени.

3 коментара + драсни коментар

  • Май е сезонът на финалите. Освен този на Шампионската лига, предстои и още един доста интересен. Той ще се проведе на 13 май, от 10:00 ч. до 17:00 ч. в Аула на Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и ще отбележи края на миналогодишното издание на състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge.

Твоя коментар

Трябва да си логнат за да коментираш.